Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Sannicolau Mic Arad

Casa De Vanzare Sannicolau Mic Arad

Amplasată pe o stradă liniștită din sânnicolau mic, proprietatea are 4 camere, bucătărie, o baie, hol, o terasă, pivniță și pod. Casa in sannicolau mic cu teren 720m2.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Rig imobiliare va propune spre vanzare o casa situata in zona sannicolau mic. Casa cu gradina de vanzare, in mailat jud. Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in arad.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez.

88 Casa De Vanzare In Exclusivitate
vizitati articolul complet aici : https://www.arad-realestate.ro/oferta/188-casa-de-vanzare-in-exclusivitate.html
Numar camere:4numar bai:1 suprafata utila:72 m2 id:26050. Terenul aferent constructie are suprafata de 930 mp si este imprejmuit cu gard de beton. 0 oferta de case vile de vanzare in sannicolau mic, in arad au fost gasite.

Arad, in apropierea bisericii catolice si de centrul satului, pe strada asfaltata, casa este.

Case de vânzare în sannicolau mic, arad. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar arad vrei si mai multe oferte? Casa solida situata in zona buna , linistita , renovata in stil clasic compusa din cladireb principala cu 4 camere bucatarie ,baie si wc de servici ,terasa acoperita inchisa de cca 30 mp si o.

1200 mp(concesiune pe durata existentei constructiei). Árpád helységnévtár dicționar al localităților din transilvania banat și partium 1839 1966 pag. Profita de preturile avantajoase in arad in centru sau spre periferie.

Anunturi Case De Vanzare Arad Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/arad/
Descopera 8 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la sannicolau mic, arad (zona). De vanzare casa individuala, situata in abramut, in apropiere de linia de cale ferata, cu suprafata utila de 30 mp, si o amprenta la sol de 39 mp. Casă de vânzare în sânnicolau mare, aproape de centru , are toate utilitatile trase(apa, curent , gas.

Propertylab îți oferă spre achiziție o casă situată în sânicolau mic.

Numar camere:4numar bai:1 suprafata utila:72 m2 id:26050. Vezi aici 747 imobile de vânzare pentru casa vanzare arad, cu prețuri de la 22.500 €. Curtea este comuna și cu acces auto.

Árpád helységnévtár dicționar al localităților din transilvania banat și partium 1839 1966 pag. Casa de vanzare are 4 camere, o suprafata utila 160 mp si suprafata teren 240 mp, cu deschidere la strada de 12 ml. Living cu bucatarie open space+camara, baie, o camera.

Casa 5 Camere De Vanzare Sannicolau Mic X1rf1138a Casa Vila Cu 5 Camere De Vanzare In Arad Judetul Arad X1rf1100c 58 000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/arad/sannicolau-mic/casa-de-vanzare-5-camere-X1RF1100C
Apa, gaz, curent, canalizare, se vinde cu tot cu proiectul pentru casa, autorizatia de constructie expirata. Casa de vanzare are 4 camere, o suprafata utila 160 mp si suprafata teren 240 mp, cu deschidere la strada de 12 ml. De 413 mp, casa in constructie, ridicat primul nivel si jumate din al doilea, prevazut a avea 4 camere, 2 bai, bucatarie, garaj, utilitati la poarta:

Casa de vanzare are 4 camere, o suprafata utila 160 mp si suprafata teren 240 mp, cu deschidere la strada de 12 ml.

Casa de vanzare zona centrala. Găsește imobile de vânzare în arad la cele mai bune prețuri. Casa de vanzare are 4 camere, o suprafata utila 160 mp si suprafata teren 240 mp, cu deschidere la strada de 12 ml.

Proprietatea dispune de un teren propriu de 34 casa de vanzare arad. Casa de vanzare, sannicolau mic.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Sannicolau Mic Arad"