Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Covasna

Case De Vanzare Covasna. Ofer spre vanzare teren extravilan inconjurat de munti cu paduri (cu posibilitatea de a fi inclus in intravilan), situat in jud. 7 rezultate afisate in 1 milisecunde. Case de vânzare în chișinău. De la oferte cu case si vile construite recent, pana la vile de lux mobilate complet, este usor. Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari!

Se află în partea de est a județului, în depresiunea târgu secuiesc. Casa de locuit ⭕ casa de locuit aproape de covasna număr de telefon ✆ 0725406827 hidiselu de sus, bihor. Descopera 72 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la covasna (judetul). Facebook'ta case de vanzare'nin daha fazla içeriğini gör. 100% sigur prin garantia de livrare.

Casa Si Teren 1 652 Mp Constructii 149 820 Lei Lajumate Ro
Casa Si Teren 1 652 Mp Constructii 149 820 Lei Lajumate Ro Source from : https://lajumate.ro/casa-si-teren-1652-mpconstructii-11516864.html
7 rezultate afisate in 1 milisecunde. Pe propertybook gasesti toate casele si vilele de vanzare din covasna la un loc. 187 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. ≈ 1 992 037 lei. Din rezultatele cautarii, selecteaza anunturile cu case de vanzare din zona ta sau din localitatea dorita de tine.

100 m2 2 camere 1 bai.

46.688 beğenme · 50 kişi bunun hakkında konuşuyor. Case de vânzare în causeni. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Casa de locuit ⭕ casa de locuit aproape de covasna număr de telefon ✆ 0725406827 hidiselu de sus, bihor. 3 camere, un hol o bucatarie si terasa.

Introdu gratuit aici oferta ta pentru a fi postata pe site. De la oferte cu case si vile construite recent, pana la vile de lux mobilate complet, este usor. Apartamente case&vile spatii industriale spatii comerciale hale&depozite birouri spatii garsoniere terenuri. 🏡 profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie. Preturile sunt discutate in functie de cantitate in momentul incheierii.

Casa De Vanzare In Covasna Case Vile De Vanzare Covasna Imobiliare Anunturi Gratuite Admart Ro
Casa De Vanzare In Covasna Case Vile De Vanzare Covasna Imobiliare Anunturi Gratuite Admart Ro Source from : https://www.admart.ro/index.php?option=com_djclassifieds&view=item&id=14704:casa-de-vanzare-in-covasna&cid=35:case-vile-de-vanzare&rid=205:Covasna&Itemid=1095
Vile de vanzare, oferta case, case noi si case vechi cauta si gaseste cu siguranta numai pe nozi.ro. 🏡 profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie. Casa/vila in statiunea covasna, ideala pentru o pensiune sau casa de vacanta, dar si pentru locuit permanent. La parter sunt un hol, o bucatarie, o baie, un dormitor si o sufragerie. ≈ 1 992 037 lei.

Aproape de partia de schi cartier:

Ofer spre vanzare teren extravilan inconjurat de munti cu paduri (cu posibilitatea de a fi inclus in intravilan), situat in jud. 959 de case/vile de vanzare in timisoara, judetul timis, pe imobiliare.ro. Chichis chilieni comandau covasna crasna dalnic dobarlau dobolii de jos dobolii de sus estelnic filia floroaia fotos ghelinta. Pe okazii.ro cumperi online case de vanzare cu reducere si livrare gratuita din stoc. Contacteaza un agent imobiliar re/max!

🏡 profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie. Aproape de partia de schi cartier: Introdu gratuit aici oferta ta pentru a fi postata pe site. 100 m2 2 camere 1 bai. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Case De Vanzare Vile Zabala Imobiliare Homezz Ro
Case De Vanzare Vile Zabala Imobiliare Homezz Ro Source from : https://homezz.ro/anunturi_case-vile_de-vanzare_in-zabala-cv.html
Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Inchiriez cabana cu ciubar in somesul rece. 7 rezultate afisate in 1 milisecunde. 5 camere, 780 mp covasna. Se află în partea de est a județului, în depresiunea târgu secuiesc.

Contacteaza un agent imobiliar re/max!

Avem aproximativ 2536 de rezultate pentru covasna cuvinte cheie de vânzare ?i de închiriat în românia. 5 camere, 780 mp covasna. Suprafata mare de pamant in spatele casei este totul amenajat pentru gospodarie casa este situate in imediata apropiere de drumul central 50m 5min pe jos pana in centru. Ai o proprietate de vanzare sau pentru inchiriere? Descopera 72 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la covasna (judetul).

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Covasna"