Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament Cu O Camera Iasi

Apartament Cu O Camera Iasi. Apartamente iasi, iași (iasi, romania). Apartament cu 1 cameră full mobilată cu balcon spațios! Apartamente cu o cameră tip e. De vanzare apartament cu 1 camera, 37 mp, in iasi galata situat la 2 minute de la belvedere. Orice numar de camere camera de camin garsoniera 1 camera 2 camere 3 camere 4 camere peste 4 camere.

Roua residence iasi este locul spre care trebuie sa te indrepti daca esti in cautarea unor apartamente noi in iasi. Vand apartament o camera tip duplex. Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi. Fie că este vorba de un apartament cu una, două sau trei camere, confortul, finisajele, poziționarea și oportunitățile de petrecere a timpului liber în proximitatea complexului nu au rival în iași. Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi o camera.

Apartament De Inchiriat Cu O Cameră Frumoasa Agentia Imobiliara Pro City Birouri Iasi
Apartament De Inchiriat Cu O Cameră Frumoasa Agentia Imobiliara Pro City Birouri Iasi Source from : http://procity.ro/oferte/92/apartament-de-inchiriat-cu-o-camera-frumoasa-iasi
Smart iasi agentie imobiliara va ofera de vanzare apartamente in blocuri noi, case, garsoniere. Apartament cu o camera, decomandat, etaj 2, cu o suprafata utila de 28mp, cu o compartimentare functionala, hol, baie, bucatarie cu zona de dining, dormitor si balcon cu acces din zona de zi. Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi. Specialiștii noștri imobiliari vă vor ajuta să cumpărați un imobil având 100. Vânzare apartamente în clădire nouă.

La cele 2 scări, pe fiecare etaj există 5 apartamente:

835 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Apartamente iasi, iași (iasi, romania). Este situat la etajul 1 si are o suprafata utila de 30. Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi o camera. Ești în căutarea unui spațiu doar al tău?

835 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Chimiei, un model de apartament cu 1 camera, 41,27 mput. Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare in zone care te intereseaza din iasi. Apartament cu o camera iasi. Este situat la etajul 1 si are o suprafata utila de 30.

Apartament 1 Camera D In Gara 300 Eur Homezz Ro
Apartament 1 Camera D In Gara 300 Eur Homezz Ro Source from : https://homezz.ro/apartament-1-camera-d-in-gara-2187066.html
Este situat la etajul 1 si are o suprafata utila de 30. Apartamentul este compartimentat functional in hol, camera, bucatarie separata, baie si balcon tip frantuzesc. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții. Apartamentul este compartimentat functional in hol, camera, bucatarie separata, baie si balcon tip frantuzesc. 2 apartamente cu 2 camere zona copou din iași.

Inchirieri apartamente iasi la preturi avantajoase.

4 apartamente cu 2 camere (tip a, b, c, d) și un apartament cu o cameră (tip e). Apartamente de vânzare în chisinău cu 1,2,3,4 camere la prețuri accesibile. 835 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Vand apartament o camera tip duplex. Apartament cu o camera, decomandat, etaj 2, cu o suprafata utila de 28mp, cu o compartimentare functionala, hol, baie, bucatarie cu zona de dining, dormitor si balcon cu acces din zona de zi.

Regim de inaltime d p 3e pod, la demisol parcare subterana, cate 6 apartamente/nivel.compartimentare. Toate apartamentele blocuri noi cu garaj. La cele 2 scări, pe fiecare etaj există 5 apartamente: Un apartament cu o cameră foarte bine dimensionat, cu o arie construită totală de 55,26 m² la care se adaugă și locul de parcare de 12,5 m². Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi.

Apartament 1 Camera D In Gara 300 Eur Homezz Ro
Apartament 1 Camera D In Gara 300 Eur Homezz Ro Source from : https://homezz.ro/apartament-1-camera-d-in-gara-2187066.html
Este de tip sd, are o. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții. Inchirieri apartamente cu o camera , 2 camere , 3 camere. Va propunem spre vanzare in iasi, zona tatarasi metalurgie, pe bd. Toate apartamentele blocuri noi cu garaj.

Apartamente de vânzare în chisinău cu 1,2,3,4 camere la prețuri accesibile.

Cele mai multe anunturi cu apartamente de vanzare din iasi. Inchirieri apartamente iasi la preturi avantajoase. Fie că este vorba de un apartament cu una, două sau trei camere, confortul, finisajele, poziționarea și oportunitățile de petrecere a timpului liber în proximitatea complexului nu au rival în iași. Apartament 1 camera centru ! Va propunem spre vanzare in iasi, zona tatarasi metalurgie, pe bd.

Posting Komentar untuk "Apartament Cu O Camera Iasi"